top of page

enjoylife retreat

Inden vinteren slår sig løs, vender vi på dette retreat opmærksomheden ind i os selv og lade op og fylde krop og sind med energi og overskud.

DSC_6348_preview.jpeg

Værelserne er placeret både i villaen og i en stor indbygget lejlighed på villaens bagside. Alle værelserne er forskellige, få har balkon, andre har eget bad og nogle deler badeværelse med et andet værelse.

I villaen er der 5 værelser. Lejligheden har 3 værelser + stue, køkken og stor overdækket terrasse.

De fleste værelser har 2 enkeltsenge, få har 1 dobbeltseng, - disse bruges oftest til eneværelser. Eneværelse mulig mod tillæg.

Backtobasic.JPG

Dronningmølle den 29.10 - 31.10 2021

Inden vinteren slår sig løs, vender vi på dette r
Når vi tillader os selv, at synke dybt ind i vores fysiske praksis styrkes kroppen og dens modstandskraft. Når vi giver os selv lov til, at være helt uden at skulle præstere, opbygges ny energi og overskud.

Vi bruge tid på, at nyde livet og give slip på alt du ikke længere har brug for, at bærer rundt på.


Ud over yoga og fællesskab vil der være god tid til egenomsorg eller samvær, til gåture, afslapning eller hvad du nu finder afslapning i. Og der er vinterbadning for de friske.

Under retreatet byder Louise på;
- Restorativ yoga
- Yin inspitation

- Alignment i en aktiv praksis
- Bindevævsmassage med bolde

- Fysisk aktiv yoga
- Meditation og Prana Yama
- Afslapning og tid til at være uden at skulle præstere 

Vi skal bo på Seeds of life
Som ligger i naturskønne omgivelser i Dronningmølle ikke langt fra havet. Oprindeligt et sommerhus men nu ombygget til øko retreat.

Stedet rummer et fælles hus hvor vi spiser, bader og slapper af. En haven med god plads og højt til himmelen, en rund yogashala, vildmarksbad, udebruser og bålplads. 
Du indkvarteres i 2 personers værelser (mod tillæg mulighed for eneværelse).

Siigurd er vores vært

Han senere økologisk vegansk mad med grønt fra haven, gårde omkring og årstiderne. Han har arbejdet med mad i 34 år, og laver mad med stor inspiration fra det japanske, nordiske og Indiske køkken.

Du kan deltage hvis bare du har lyst til at vende blikket ind, strække din krop og fordybe dig i en praksis der fylder dine energidepoter op og giver dig smil på læben.

Prisen er:
3900 kr. (Der er mulighed for eneværelse og ratebetaling)


Husk transporten står du selv for.
 

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Louise, enjoyoga

bottom of page