top of page

Weekendretreat

Dronningmøllen den 22.5 - 24.5 2021

 

Vil du vække kroppen til live med en "forårs rengøring" og dermed fylde krop og sind med ny energi og overskud.
 

Det bliver et opladende og energiboostende retreat, hvor temaet er detox, men på den fede måde, uden at sulte.

Maden er ren og din praksis vil tage udgangspunkt i, at rense og styrke kroppen, så den lader op og giver dig et velfortjent energiboost.

Retreatet er bygget op omkring yoga der detoxer, via øvelser der strækker, styrker, renser og afspænder din krop. Din udrensning understøttes med bindevævsmassage med blod, Prana Yama og meditation. Og søndag tilbydes du en lækker udrensende cuppingmassage. Maden du spiser er ren, - den renser og fornyer din energi. 

Vi bruge tid på, at nyde livet og give slip på alt du ikke længere har brug for, at bærer rundt på, - og så skal vi i bølgen blå og nyde vandets healende kræfter..


Ud over yoga og fællesskab vil der være god tid til egenomsorg eller samvær, til gåture, stille tid eller hvad du nu finder afslapning i.

 

Vi skal bo på Seeds of life
Som ligger i naturskønne omgivelser i Dronningmølle ikke langt fra havet. Oprindeligt et sommerhus men nu ombygget til øko retreat.

Stedet rummer et fælles hus hvor vi spiser, bader og slapper af. En haven med god plads og højt til himmelen, en rund yogashala, vildmarksbad, udebruser og bålplads. 
Du indkvarteres i 2 personers værelser (mod tillæg mulighed for eneværelse).

 

Siigurd er vores vært

Han servere økologisk vegansk mad med grønt fra haven, de omkringliggende gårde og årstiderne. Han har arbejdet med mad i 34 år, og laver mad med stor inspiration fra det japanske, nordiske og Indiske køkken.

Sara er vores massør

Hun tilbyder dig en lækker cuppingmassage, der understøtter din detox ved at aktivere lymferne og derved sætter gang i udrensningen. Din blidcirkulation øges og der føres ilt og næring til vævet og hjælpe dine muskler til, at slappe af og virker derved afspændende.

Louise er vores underviser

Hun har mange års erfarring og fører dig trygt og sikkert gennem en yogapraksis, der hjælper din krop til at slippe affaldsstoffer, via øvelser der strækker, styrker, renser og afspænder. Din udrensning understøttes via bindevævsmassage med blod, Prana Yama og meditation. 

Du kan deltage hvis bare du har lyst til at rense kroppen på den fede måde og vende blikket ind, strække din krop og fordybe dig i en praksis der fylder dine energidepoter op og giver dig smil på læben.

Prisen er:
3900 kr. (ratebetaling er muligt)


Husk transporten står du selv for.
 

Vi glæder os til at høre fra dig

enjoyoga teamet

bottom of page