top of page
9.00-10.15 KOM I FORM MED YOGA (NIVEAU: FOR ALLE)
10.30-11.45 STYRK RYGGEN MED YOGA (NIVEAU: FOR ALLE)
12.00-12.45 FORÆLDRE OG BARN YOGA (1 VOKSEN OG 1 BARN 6-10 ÅR)                 
13.00-14.15 STRÆK OG AFSPÆNDING (NIVEAU: FOR ALLE)

SØNDAGSYOGA SKEMA

Det er ude-yoga tid se vores fb for tid og sted

SØNDAGSYOGA HOLD

KOM I FORM MED YOGA

På dette hold kommer du til at arbejde med flows, der får gang i pulsen, øvelser der toner og styrker din krop, - udfordringer der træner din smidighed og balance. 

Holdet er for alle der vil give den en skalle med at komme i bedre form, undervisningen er hård, men den gøres med et smil på læben og masser af hjerte.

STYRK RYGGEN MED YOGA

Dette hold har til formål at styrke din ryg med øvelser, der gør den stærkere og mere smidig.

En stærk og smidig ryg kan afhjælpe og forebygge rygproblematikker.

Ryggen skal være stærk, bøjelig og smidig - den moderne livsstil forhindrer den ofte i at være sund og gør, at mange døjer med gener forbundet med ryggen.

Ved alvorlige rygproblemer beder vi dig konsultere læge eller kiropraktor for vejledning inden start på holdet.

FORÆLDRE OG BØRN YOGA


Yoga er nærvær, styrke og livsglæde. Forældre og børn kommer tættere sammen, når vi laver dynamisk legende yoga i en afslappet atmosfære. Yoga giver børn og voksne mere kropsbevidsthed, styrker motorik og balance og koncentration og giver mere energi og fokus i hverdagen.

På holdet er undervisningen legende og afvekslende og tilpasses løbende, så alle kan være med, og alle bliver udfordret.

 

Vi laver yogastillinger sammen og individuelle stillinger, og vi har opmærksomhed på kroppen og på, hvordan vi trækker vejret og på vores sanser. Vi laver styrkende og balancerende øvelser, lege, afspænding og drømmerejser.

STRÆK OG AFSPÆNDING

 

Holdet er for dig, der vil øge kroppens mobilitet og løsne spændinger i kroppen uden at skulle ud i anstrengende yogastillinger. Vi laver  yoga i et blidt flow og går frem i et tempo, hvor alle kan være med.

Der vil være grundig instruktion, hvor vi bygger stillingerne omhyggeligt op. Vi arbejder bevidst med åndedrættet og og dyb afspænding og meditation. 

Opbygning af timen: Vi finder ro og fokus med åndedrætsøvelser og en kort meditation, herefter opvarmning i et blidt flow og et program med fokus på siddende og liggende stillinger og dybe stræk. 

Til sidst guides du i en længere dyb afspænding, hvor vi samler energien, og du mærker effekten af yogaen på din krop.

bottom of page