top of page

TEAMET BAG RETREATET

IMG_2607_edited.jpg

Yoga på Ibiza

Louise Djernes

Yogageneral & Madøre

Yogaen har flere gange været mit vendepunkt. Den har bl.a. hjulpet mig gennem stress fyldtperioder og en slem diskusprolaps. I det daglige hjælper den mig, til at holde min krop sund og rask. Jeg bruger erfaringerne fra egen krop, til at vejlede mine elever ind i yogaens univers.

Jeg er ergoterapeut og yogalærer. Og har speciale i stress og “Back Care” . Kombinationerne er som skabt til hinanden, og gør at jeg kan give mine elever en optimale oplevelse af tilstedeværelse, rehabilitering og træning gennem yogaen. 

Mit mål er at skabe en tryg og humoristisk atmosfære i min undervisnin. Og det er vigtig for mig at bruge min viden om krop og psyke, til at skabe mere bevidsthed om egen krop.                           

Et af omdrejningspunkterne i min undervisning er, bevidstheden om kroppens naturlige holdninger og bevægelser, i arbejdet mod sundhed og funktionalitet. 

Jeg er meget passioneret omkring mad, og som ernæringsterapeut er det vigtig for mig, at kroppen får den rette ernæring for at give den mulighed for at yde og fungere bedst mulig."

FullSizeRender-preview.JPG
Sara giver den fuld gas

Sara Andersen

Træningsbøddel & nåleprikker

Sara er hende der elsker at give dig sved på panden.

Hun er uddannet pædagog, massør, vestlig medicinsk akupunktør og cupping terapeut. 
Sara har i en del år, undervist i mange forskellige former for fysisk træning og i hendes fritid giver hun den gas med crossfit. 

Sara skal stå for den funktionelle del af træningen og være den der giver jer sved på panden. 
Sara er god til alternativer og derfor er det muligt for alle at deltage på hendes træninger. 

Sara er fuld af energi, taler højt og af den tro at træning skal være hårdt, men sjovt. 

bottom of page