top of page

Comfort food er mange ting

Men det behøver ikke være direkte usundt - ikke for mig.

Men det må gerne være lidt tungt (så det skaber grounding), nemt at lavet og noget der stimulere min søde tand uden, at sende mit blodsukker på raketfart.


Bananbrød er en af mine, to go to comfort foods, jeg har som regel alle ingredienser, det er ret nemt at lave, holder sig frisk i flere dage (hvis det holder så længe), det mætter og giver energi.


Det serveres stort set på alle de retreats jeg holder og alle elsker det - så sæt igang og lav en sund snack.



Der bliver ca. 10 skiver


Du skal bruge

3 medium modne bananer 2 kopper glutenfri havregryn 2 store æg ¼ kop ren ahornsirup, eller agave 1 tsk glutenfri bagepulver

Mørk chokolade




Forvarm ovnen til 175 grader.

Dejen hældes i en smurt 2 L bageform.


Kom alle ingredienser i en blender og blænd indtil du har en glat dej.


Hæld dejen i formen.


Bages i 20-25 minutter, eller indtil en tandstikker indsat i midten kommer ren ud.


Læg chokoladestykker oven på kagen og lad det smelte.


Lad brødet køle helt i brødform .


Opbevar brødet i en lufttæt beholder i køleskabet .


Rigtig god fornøjelse

Louise


Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page