top of page

Hurtig boller

(8 stk.)

Super hurtige boller, vi bager dem altid på vores retreat, og gæsterne er vilde med dem, og vi er vilde med dem for de er simple og sunde.


Bland

75 gr gær eller 2 tsk tør gær

6 tsk honning

10,5 dl lunkent vand

Opløses og lad det stå i 10 min.


Tilsæt

3 små tsk. salt

9 spsk. god olivenolie


Røres i

375 gr fuldkornsrismel

375 gr glutenfri havregryn (kørt til mel I foodprocessor)

6 spsk. fiberHUSK

1,5 dl hørfrø

3 tsk. kardemomme


  1. Rør det hele sammen i en foodprocessor eller med håndkraft i ca. 5 min.

  2. Sæt dejen til hævning med et klæde henover i 30 min.

  3. Tænd ovnen, på 200 gr. så den er klar.

  4. Stil 6-8 boller på en bageplade med 2 skeer (gerne smurt ind I olie, så slipper dejen lettere)

  5. Bages i ca 22 min.


Bonus info

Jeg opbevare mit brød i stofposer der er beregnet til brød,

da jeg syntes det holder sig bedre og ikke mugner.

Poserne kan ofte købes i netto og ellers kan de findes på nettet.

Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page