top of page

Vital vitamin juice & et lille knæk


Få mest mulig ud af din juice, lad intet gå til spilde.


Lige nu byder sæson betonet grønt/frugt på en masse lækkert, man kan juice af og for ikke at lave madspild ud af pulpen (det er det der kommer ud af juice maskinen som ikke er flydende), så får du en lille opskrift til, hvordan du bruge det i knækbrød :-)


Jeg er fjollet med rødbede og blegselleri, så denne vitamin bombe, indeholder selfølgelig begge disse grøntsager.


Til nedslående opskrift får du 2 store glas.





Til juicen skal du bruge;

  • 3 gulerødder

  • 2 citroner

  • 4 appelsiner

  • 2 store rødbeder

  • 4 stængler blegselleri

  • ingefær efter smag

Husk at pille appelsinerne, ellers kan juicen godt få en trals bitter smag.

Det er en smagssag, om du lader skralden blive på citronerne.

Det hele køres gennem din juice maskine.




Pulpen er med til at skabe endnu mere sundhed og smukke farver -

man kan da ikke andet end at blive i godt humør!


Til knækbrød rørte jeg grønsags pulpen med 3 dl vand, 1/2 sp.sk. salt, 1 dl græskarkerner, 2 dl solsikkekerner, 1 dl chiafrø og 2 dl gule hørfrø.

Lad det hvile et par timer og bagte det ved ca. 130 grader i 60 min.


Rigtig god fornøjelse

Louise


P.s. husk jeg er yogi og mad nørd, ikke fotograf - så bær over med mine fotos, til gengæld lover jeg at opskrifterne er i top ;-)


Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page